Fra billigste revisor til bedste sparringspartner

ADMIPARTNER i Silkeborg har gennem det seneste år arbejdet for virksomheden Steady der er leverandør af lys og lyd til blandt andet konferencer, fester og mødeaktiviter. Søren Follmann, der er direktør for Steady, siger følgende om samarbejdet med ADMIPARTNER:

“Jeg startede egentlig med at indhente tre forskellige tilbud via nettet, for at finde den billigste revisor. Allerede ved den første henvendelse kunne jeg mærke, at ADMIPARTNER’s tilgang var anderledes. I stedet for den klassiske levering af et tilbud, så ringede Palle til mig og sagde: Ved du hvad, jeg kigger lige ud til dig, så ser vi på tingene.”

Dette blev starten på et samarbejde, hvor Palle fra ADMIPARTNER i første omgang lavede årsregnskab, men hvor han fra januar 2015 overtager al bogføring for Steady også. Søren Follmann, der tidligere har haft en ansat til at lave bogholderiopgaverne, siger: “Det er markant billigere for mig at lægge det ud til ADMIPARTNER end at have en ansat til det. Derudover giver det færre overleveringer og dermed mindre risiko for fejl. Så kan jeg koncentrere mig om alle de andre opgaver i virksomheden”.

Som en ekstra benefit, så har ADMIPARTNER’s involvering, ifølge Søren, fået Steday’s bank til at vende rundt på en tallerken og har nu godkendt, at Steady flytter til nyt og større domicil.

“Så jeg startede egentlig med, at lede efter en billig revisor, men nu har jeg fået en værdifuld sparringspartner med blik for helheden” slutter Søren.