Vi får simpelthen mere for pengene.

Tekstilvirksomhed har økonomichef til leje

Den helt store fordel er, at vi har en variabel omkostning, og får mere kvalificeret hjælp til vores økonomistyring og regnskab. Vi får simpelthen mere for pengene.

Sådan omtaler Lars Sandgaard sit samarbejde med ADMIPARTNER. Han ejer og driver tekstilvirksomheden Sandgaard A/S, der i 2013 opkøbte endnu 2 tøjmærker, hvilket betød at det samlede medarbejderantal gik fra 5 til at være 11.

I opkøbsprocessen brugte vi også ADMIPARTNER til økonomisk rådgivning. De fungerer som en slags økonomichef til leje, siger Lars Sandgaard. ADMIPARTNER´s koncept passer perfekt til mindre virksomheder, der ikke selv har en dygtig økonomichef, jeg tror bare, at der er mange virksomheder, der ikke kender muligheden. De fleste overvejer at bruge en deltidsbogholder eller en revisor.

Jeg er glad for, at vi er fundet frem til ADMIPARTNER som samarbejdspartner, understreger Lars Sandgaard, og påpeger endnu en fordel. Når ADMIPARTNER gør vores regnskab klar til revision, så er det gennemarbejdet og opstillet, så det er lige til at gå til. Revisorregningen bliver derfor lavere, og det kan vi jo godt lide!