ADMIPARTNER har styr på alt det administrative

Hasse Vilstrup driver sammen med Gitte virksomheden Lithos Natursten, der leverer terrassefliser i natursten af høj kvalitet. Hasse har siden opstarten af virksomheden i 2007 stået for mange forskellige opgaver. Herunder alle de administrative og økonomisk relaterede opgaver. I 2009 hørte han om ADMIPARTNERs koncept og var straks interesseret i konceptet.

ADMIPARTNER står for alt, fra at bogføre og betale min fakturaer og til, at udarbejde årsrapport og bistå med strategisk sparring og rådgivning på højt niveau. Det faktum, at ADMIPARTNER rummer hele paletten, er en kæmpe fordel. Deres koncept, og måden de laver den daglige bogføring på, gør, at arbejdet med momsregnskaber og årsregnskab er markant lettere, end hvis jeg selv sad med bogholderiet.

Den størrelse ADMIPARTNER har, giver mig en fleksibilitet og tryghed, der var med til at gøre udslaget for, at jeg valgte dem frem for en klassisk kombination af en bogholder og en revisor. De arbejder desuden så effektivt, at det slet ikke kan gå for mig, at gøre det selv, på trods af at jeg sagtens kunne. Jeg vurderer, at jeg kan bruge min tid på mere værdiskabende aktiviteter og er 100 % tryg ved, at ADMIPARTNER har styr på alt det administrative.