Lad os hjælpe dig med at få luft under vingerne. Og holde den økonomiske kurs

Overvejer du at starte din egen virksomhed? Så har du højst sandsynligt allerede gjort dig de første tanker om forretningsplan, økonomi, budgetter, finansiering, selskabsform, registrering, administration og meget mere.

 

Hos ADMIPARTNER kan du få solid økonomisk sparring – uden at blive klædt af til skindet. Vi tilbyder dig oven i købet et gratis opstartsmøde, hvor vi på et par timer kommer igennem en række af de vigtigste spørgsmål (se nedenfor).

Du kan også få en af vores erfarne rådgivere med til møde i banken, når finansieringen skal på plads. Det vil ofte øge dine muligheder for at få et ja, når banken kan se, at du har professionel sparring på den økonomiske og administrative front.

Vi hjælper også med en række praktiske opgaver, for eksempel at registrere din nye virksomhed hos de relevante offentlige myndigheder og at få etableret et effektivt bogholderi- og økonomistyringssystem.

Og når først skibet er sat i søen, og virksomheden er på skinner, tager vi os af den løbende administration og bogføring – og sørger for, at du hele tiden kan træffe dine beslutninger på et ordentligt grundlag og med den nødvendige sparring.

Jeg vil gerne høre mere om ADMIPARTNERs ydelser til iværksættere

Få 2 timers GRATIS sparring

Er du iværksætter (eller overvejer du at blive det), tilbyder vi at give dig op til 2 timers gratis sparring. På mødet sætter vi fokus på økonomiske emner som

  • finansiering
  • budgettering
  • bogføring
  • skatteoptimering
  • selskabsform
  • personlig økonomi

Mødet er både gratis og uforpligtende. Du behøver med andre ord ikke blive kunde hos ADMIPARTNER bagefter.


Felter markeret med * er påkrævet

Se hvordan ADMIPARTNER kan servicere din virksomhed på flere forskellige niveauer, ligefra de basale funktioner for en bogholder og op til opgaver for en økonomichef.